11.9 C
Kambja
Teisipäev, 22.10.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivElektritöid saab tellida operatiivselt ja mugavalt

Elektritöid saab tellida operatiivselt ja mugavalt

Pilt:

Koduses majapidamises tuleb ikka ette olukordi ja vajadusi, kus vajatakse spetsialisti abi. Elektritööde eripära ja mitmetest muudest remondi- ja ehitustöödest oluliselt kõrgem riskifaktor tingivad selles valdkonnas suure nõudluse erialaekspertide järele.

Viimase aasta jooksul on Eesti suurim elektritarnija Eesti Energia välja arendanud ja turule toonud elektritööde teenuse, mis võimaldab kliendil tellida erinevaid elektritöid kompaktselt ühest kohast.

Kui varasemalt tegi Eesti Energia elektritöid vaid oma vastutusalasse kuuluvas elektrivõrgus, siis klientide pideva huvi tõttu pakub energiafirma nii kodu- kui äriklientidele alates 2007.a. novembrist sise- ja väliselektritööde teenuseid. Korraldatakse kõiki elektriga seotud töid, s.h. ka alates selle aasta oktoobrist rikke- ja avariitöid. Klientidel on võimalik tellida elektripaigaldise projekteerimist, ehitamist, renoveerimist, tehnilise kontrolli teostamist, käidukorraldust ning tänavavalgustuse ehitust ja hooldust. Lisaks pakub Eesti Energia nõrkvooluga seotud töid, mille alla kuuluvad näiteks arvuti- ja televõrgud, tulekahju- ja valvesignalisatsioonid ning automaatika lisateenuseid.

Kliendi jaoks on tegu uue ja mugava võimalusega saada kvaliteetne teenus ühest kohast ja ühe kontakti kaudu. Kogu protsessi vältel toimub suhtlemine vaid ühe osapoolega – Eesti Energiaga, kes võtab enda peale vastutuse kogu protsessi eest. See muudab kliendi jaoks elektritööde tellimise oluliselt mugavamaks, sest nii ei ole tarvidust ise tegeleda ei võimalike tööde teostajate väljaotsimise ega erinevate pakkumiste küsimisega.

Kui klient soovib oma maja elektritööd tellida Eesti Energiast, tuleks tal oma soovist teada anda allolevatel kontaktidel või külastada Eesti Energia kodulehekülge ning vormistada taotlus elektroonselt. Otsuse hinnapakkumise sobivuse osas langetab klient. Kui hinnapakkumine soovitud töödele sobib, siis sõlmitakse töövõtuleping. Pärast lepingu sõlmimist juhib Eesti Energia projekti kulgu ning vastutab tööde kvaliteetse ja õigeaegse lõpetamise eest. Eesti Energia annab tehtud tööle 2-aastase garantii.

 

Eesti Energia Elektritööd AS müügijuht Andres Keba
e-post: andres.keba@energia.ee, tel. 517 6384

Eesti Energia Elektritööd AS projektijuht Peeter Hüsson
e-post: peeter.husson@energia.ee, tel. 511 4567

Loetumad