Loading Sündmused

« Kõik sündmused

  • See sündmus on juba möödunud.

Etendus «Õpetaja instagramist»

15.03.2019 18.30 18.30

5 €

PLAKAT.

Ruumis, kus kolmkümmend inimest kuulavad ühte, ei pea valitsema ainult haudvaikus või kooli sisekorraeeskirjadele vastav kord. Et asi toimiks, on vaja õpetaja nähtamatust tööriistakastist välja võtta veel mõned abivahendid, mida kusagil kivisse raiutud standardite järgi ei valmistata.

Monoetenduse Õpetaja Instagramist tegelane on revideerinud oma tööriistakasti juba palju aastaid ning see tähendab ühelt poolt küpsust ja enda tundmist, aga teiselt poolt vajadust oma tööriistkasti täiendada.

“Olla õpetajana teatrilaval on ühtepidi väga turvaline, aga samas suur vastutus, sest ma ise olen meelelahutuse suhtes vägagi kriitiline,” kõneles muhedas huumorivõtmes õpetajat mängiv Ülle Sillamäe, kes ise töötab eesti keele ja kirjanduse õpetajana.

Loo sündimisele andis tõuke paratamatu fakt, et meie ühiskonnas on õpetajate suhtes sageli ootused väga kõrged. Ta peab hakkama saama nii psühholoogi, diplomaadi kui lasteaiakasvataja rollis. Kes siis veel, kui mitte tema ei ole eeskuju, aga õpetaja on ju ka inimene.

Lahti rullub humoorikas lugu staažikast õpetajast, keda on harjutud nägema väljapeetud ja konservatiivsena, kuid kes on ennekõike inimene. Etenduse lavastas Janno Puusepp ja teksti kirjutas Signe Heiberg.

Pilet 5€

Täpsemalt

Kuupäev:
15.03.2019 18.30
Kell:
18.30
Pileti hind:
5 €

Asukoht

Kambja kultuurikeskus
Kesk 12
Kambja, Kambja vald, Tartumaa 62034 Eesti
tel
+372 5309 9523