Kambja vald toetab noorte huviharidust ja -tegevust

41
Kambja vald võimaldab valla noortel tegeleda neid huvitavate huvialadega. Foto: Marko Ojakivi

Kambja vald toetab 7–19aastaste noorte, kelle rahvastikuregistrijärgne elukoht on Kambja vald, huviharidust ja -tegevust.

Pearahatoetust makstakse teenuse pakkujale töötasu kulude, vahendite ja õppurite võistlustel osalemise ja muude üritustega seotud transpordikulude katmiseks. Toetust makstakse teenuse pakkujatele ühe õppuri ühes huvitegevuses osalemiseks.

Pearahatoetuse saamiseks esitab huvihariduse ja huvitegevuse pakkuja üks kord aastas, ajavahemikul 1. oktoober kuni 1. november vallavalitsusele elektrooniliselt taotluse Kambja valla e-toetuste taotlemise ja menetlemise süsteemis SPOKU koos Kambja vallast huvitegevuses osalevate õppurite nimekirjaga.
Lapsevanem kinnitab oma lapse osaluse teenusepakkuja juures ning mitme huvitegevuse puhul eelistatud tegevused e-keskkonnas SPOKU 15. novembriks.

Õppuritoetust makstakse õppuri huvitegevuses osalemiseks ning isiklike õppe- ja treeningvahendite soetamiseks. Toetust makstakse kuni 50 eurot ühe õppuri kohta kuus.

Transporditoetust makstakse huvitegevuses osalejale transpordikulude katmiseks nii huviringis osalemiseks kui ka huviala võistlustel osalemiseks. Toetust makstakse õppurile kuni kahe korra eest nädalas ühes huvitegevuses osalemiseks ühistranspordi piletite alusel või kütusearvete esitamisel arvestuslikult 0,1 eurot/km.

Õppuri- ja transporditoetust saab taotleda kogu õppeaasta jooksul.

Täpsem info huvihariduse ja -tegevuse toetamisest, tingimustest k.a süsteemist SPOKU ning e-toetuse esitamise võimalusest on leitav veebiaadressilt kambja.ee/huvihariduse-ja-tegevuse-toetamine.

Kambja vald toetab vallaelanikuna registreeritud 7–19aastaste noorte kahe erineva valdkonna huvitegevust. See võimaldab tegelda valla noortel mitmekesiste ja nende igakülgset arengut toetavate huvialadega.

Lisainfo: Anneli Vetka, Kambja Vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja, 5860 7882, anneli.vetka@kambja.ee

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineKambja valla eelarvestrateegia on avalikul väljapanekul
JärgmineTunnustati haridusasutuste töötajaid