Kambja uueks vallavanemaks sai Alar Arukuusk

710
Alar Arukuusk Tõrvandi Koolis Kambja volikogu istungil 18.09.2024. Foto: Marko Ojakivi

18. septembril 2024 kinnitati Kambja Vallavolikogu liikmete poolt 13 poolthäälega vallavanemaks Alar Arukuusk.

Alar Arukuusk (sünd. 1963) on olnud ametis tippjuhina nii vallavalitsuses kui ka valitsusvälises sektoris, olles tuttav kohalike omavalituste hingeeluga juba 2000ndatest aastatest. Ta on varasemalt puutunud tihedalt kokku spordi, turismi ja ettevõtlusega.

Enne vallavanema ametikohale valimist oli ta seotud Kastre abivallavanemana majanduse, ehituse, planeeringute, riigihangete, teedeehituse- ja korrashoiu küsimuste lahendamisega. Samuti oli nende teemadega hõivatud kui töötas Kambja Vallavalitsuses abivallavanemana.

Alar Arukuusk on toonud välja, et kõige meeldivamad ja huvipakkuvamad tööteemad on arendustega seotud ettevõtmised.

Vallavanemana on tema jaoks oluline valla mõtestatud ja kuluefektiivne juhtimine. Samuti on talle tähtis omavalitsuse arenguks vajalike tegevuste ja investeeringute edukas ning läbimõeldud teostamine.

Vallavanema kõrval asub ametisse ehitus-, planeeringute- ja majandusvaldkonna abivallavanemana Toomas Otsatalo. Sotsiaal-, haridus- ja kultuurivaldkonna abivallavanemana jätkab Liis Rosin.

Alar Arukuusk, Toomas Otsatalo, Liis Rosin kuuluvad ka volikogu poolt moodustatud viieliikmelisse Kambja Vallavalitsusse. Lisaks on vallavalitsuse liikmed valla finantsjuht Eve Jaanus ning valla sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm.

Kambja Vallavolikogu on 21-liikmeline.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineVallavolikogu 18.09.2024 istungilt
JärgmineKohvi- ja kuulujuttude õhtul vesteldi 20. sajandi alguse Tartu intriigidest