-1.2 C
Kambja
Reede, 18.10.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSüdamega tehtud töö tõi Jüri Toomistele aumärgi

Südamega tehtud töö tõi Jüri Toomistele aumärgi

Kambjalane Jüri Toomiste pälvis Päästeteenistuse Medali – aumärgi, mida antakse tunnustusena keerukatel päästetöödel ülesnäidatud vapruse eest või teenete eest päästealal.

Jüri Toomiste, keda autasustatute nimistus esitletakse kui Lõuna-Eesti Päästekeskuse Tõrvandi päästekomando vanempäästjat, on korraldanud pikka aega ka priitahtlike tuletõrjujate tööd Kambjas.

 

Pilt:

AUAVALDUS: Päästeameti direktori asetäitja Alo Tammsalu (paremal) tunnustas augustis Kambja tuletõrjepäeval Jüri Toomistet aukirjaga. Foto: Heigo Mägi

Päästeteenistuse Medal on 35 mm laiuse lindi küljes rippuv medal. Medal on ümmargune 35 mm läbimõõduga kuldsetest tammelehtedest reljeefne pärg, millel asub horisontaalselt sinise läbipaistva emailiga kaetud 33 mm pikkune sammuv lõvi. Medal kinnitub ümara öösiga lindi külge. Lint on 35 mm laiune punane muareelint, millel on kaks 3 mm laiust sinist triipu. Aumärgi juurde kuulub tunnistus, millele kirjutavad alla siseminister ja Päästeameti peadirektor.

Päästeteenistuse aumärke hakati välja andma 1998. aastal.

Toivo Ärtis

Loetumad