Abivallavanemana alustas tööd Toomas Otsatalo

82
Toomas Otsatalo, Kambja Vallavalitsuse ehitus-, planeeringute- ja majandusvaldkonna abivallavanem. Foto: Marko Ojakivi

18. septembril toimunud Kambja volikogu istungil nimetati abivallavanemaks ehitus-, planeeringute- ja majandusvaldkonnas Toomas Otsatalo. Samuti kuulub ta viieliikmelisse vallavalitsusse.

Abivallavanema tegevusvaldkonnaks on ehitus- ja planeerimistegevus, maakorraldus, vallavara haldus, teede ja tänavate ehitamine ning korrashoid, ühistransport ja liikluskorraldus, keskkonnakaitse ja keskkonnakorraldus.
Toomas Otsatalo on lõpetanud Eesti Maaülikooli tootmistehnika eriala, omades magistrikraadi. Tal on pikaajaline kogemus omavalitsuse süsteemis. Enne abivallavanema kohale asumist töötas ta Tartu Linnavalitsuses ning sellele eelnevalt Mäksa Vallavalitsuses. 2022. aastast on ta kuulunud Kambja volikokku, osaledes majandus- ning arengu- ja planeerimiskomisjonide töös.

Igapäevaselt elab Otsatalo Külitsel ning on kogukonna aktiivne liige ning mitmete kohalike algatuste üks eestvedajatest. Teda on tunnustatud Kambja valla aasta tegija tiitliga.
Toomas Otsatalo hindab seda, kui teave on selge ja üheselt mõistetav ning elanikel on võimalus omavalitsuse tegemistes kaasa rääkida. Ta on märkinud, et hea elukeskkonna peamisteks tunnusteks on elanike põhivajaduste tagatus, sh joogivee kättesaadavus, kanalisatsioonisüsteemi olemasolu, piisav ja korras teedevõrk, avalike objektide olemasolu ja heakord.

Marko Ojakivi

Kino maale
EelmineVana-Kuuste multifunktsionaalne palliväljak on valmis
JärgmineAutoromude eemaldamisest valla maadelt