11. direktor Rein Härmoja nimeline karikajooks

41
11. jooksuvõistluse poiste noorema vanuseklassi esikolmik. Vasakul jooksu looja Rein Härmoja ja paremal koolijuht Lenne Ojamets. Foto Inga Kurgjärv

Üleeuroopalise spordinädala tähistamiseks on Kuuste koolil ja lasteaial tore traditsioon, millele pani aluse meie kooli eelmine direktor Rein Härmoja. Võistluse eesmärgiks on süvendada meie laste hulgas liikumisharjumust ja võimaldada neil põneval ning vaheldusrikkal kilomeetripikkusel distantsil sportlikku võimekust proovile panna.

Väga vahva oli, et jooksu parimate autasustamisel oli taas kohal võistluse looja Rein Härmoja, kes sel suvel tähistas oma 80. sünnipäeva. Loomulikult korraldati ühiselt meeleolukas üritus, kus osalesid tema endised kolleegid ja kooli praegune juhtkond.
Nüüd aga asume karikajooksu parimate esiletoomise juurde.

Noorema kooliastme tüdrukute esikolmik: Emily Poska, Säde Unt ja Tekla Liivamägi; poisid: Karl Kõrgekuhi, Airon Mathias Vesso ja Taavi Tomson.

Keskmise kooliastme tüdrukute esikolmik: Elli Tann, Anete Rannik ja Airika Piirmets; poisid: Sebastian Ojasalu, Kristofer Blumberg ja Markus Riives.

Vanema kooliastme tüdrukute esikolmik: Mairin Palusoo, Victoria Polikarpus ja Andra Voore; poisid: Rait Nõmmemaa, Airon Andero Osula ja Alex Poska.

Meie kõigi ühine arusaam on, et aktiivne liikumine on vaimse ja füüsilise tervise tagatis.

Kaido Mark

Kino maale
EelmineMihklilaat Kambja lasteaias Mesimumm
JärgmineTahame elada puhtas maailmas