Saame tuttavaks

95
Annika Kiisk. Foto: Marko Ojakivi

Annika Kiisk, Kambja Vallavalitsuse jurist

Annika Kiisk puutub kokku lepingute ühtlustamise ja õigusalase ettevalmistamisega. Samuti on tema tööks nii lepinguliste vaidluste lahendamine ning nende täitmise üle järelevalve teostamine kui ka osalemine õigusaktide eelnõude koostamises.

Erki Tamm. Foto: Marko Ojakivi

Erki Tamm, Kambja Vallavalitsuse arendusspetsialist

Erki Tamm koordineerib strateegiliste arengusuundade väljatöötamist ja eesmärkide elluviimist. Oma töös tegeleb ta ka arendusprojektide koostamise ja juhtimisega.

Tair Anton. Foto: Marko Ojakivi

Tair Anton, Kambja Vallavalitsuse kultuuri- ja spordispetsialist

Tair Anton koordineerib ning korraldab vallas kultuuri- ja spordivaldkonna tööd. Tema eesmärk on aidata kaasa elujõuliste kogukondade tekkele, luua eeldused rohkemate ja kvaliteetsemate sündmuste toimumiseks ning seista atraktiivse ja kasutamist leidva kultuuri- ja sporditaristu eest.

Eva-Mai Männiste. Foto: Marko Ojakivi

Eva-Mai Männiste, Kambja Vallavalitsuse jäätmespetsialist

Eva-Mai Männiste ametikoha põhieesmärk on jäätmekäitluse ja ringmajanduse korraldamine ning arendamine vallas. Samuti teostab ta järelevalvet valla jäätmehooldus- ja heakorraeeskirja täitmise üle ning tagab korrashoiu avalikel haljasaladel.

Gerda Ustimenko. Foto: Marko Ojakivi

Gerda Ustimenko, Kambja Vallavalitsuse keskkonnaspetsialist

Gerda Ustimenko töö on seotud keskkonnaalase töö korraldamisega vallas. Tema töölauale tulevad nii keskkonnaload, raieload kui ka lemmikloomade eeskirjast kinnipidamise küsimused. Samuti teostab ta riiklikku järelevalvet valla heakorra ja keskkonnaalaste rikkumiste kohta ning tegeleb elanike keskkonnaalase teadlikkuse tõstmisega.

KVS

Kambja Vallavalitsuse töötajate kontaktid ja täpsemad tööülesanded leiab:
Kino maale
EelmineTartumaa Noortepäeva vahupidu tuleb taas
JärgmineRaamatukogudest Kambja vallas