Kogukondade päeval avati enam kui 20 kodukohvikut (lisatud galerii)

924
GALERII: „Avatud aiad“ 2024. Fotod: Anneliis Voore

11. augustil 2024 toimunud kogukondade päeval „Avatud aiad“ avati 22 kodukohvikut, kus pakuti maitsvat toitu kui ka põnevat programmi.

Kodukohvikute ja kogukondade päeva eesmärk on tuua Kambja vallas kokku kogukondade liikmed, et üheskoos saada tuttavaks, vahetada muljeid, jagada toiduvalmistamise kogemusi ning maitseelamusi.

Päeva jooksul avasid oma aiad, hoovid, rõdud Kambja, Külitse, Pangodi, Reola, Vana-Kuuste ja Ülenurme kandi elanikud, kellel meeldib toit ning toidu valmistamine.

Kodukohvikute ja kogukondade päeval olid avatud: Aiakohvik Amps; annAmi; Allika; Päikese kohvik; Kambja kultuurikeskuse kohvik ja kirbuturg; Kaselehe gurmee; Mustika kohvik; Uhti kõrtsi vanaemade kohvituba; Aus fuud, fiil guud kodukohvik; Pedaja pannkoogiõu; Pardikeste heategevuslik kohvik; Heategevuskohvik Galinaga Ukraina heaks; Rooma paast; Floreas heategevuskohvik; Rõõmu kohvik; Metsakuru kodukohvik; Kodukohtingud; Uhti Minizoo; Kuldne Kutsu; ISU kodukohvik; Lille kohvik; Gluteus Maximus.

Täpne info kõikidest avatud kohvikutest, aedadest, nende asukohtadest ja lahtiolekuaegadest oli leitav veebilehelt.

Kogukondade päeva info NaviCup kaardirakenduses on leitav SIIT.

Korraldajad ootasid oma koduaedadesse, -hoovidesse, -parkidesse külla huvilisi lähedalt ja kaugelt.

Kodukohvikute ja kogukondade päeva „Avatud aiad“ korraldasid Kuuste Meesselts MTÜ, Kambja Kultuur ja Sport. Sündmust toetas Kambja Vallavalitsus.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kambja Kultuur ja Sport tänab auhindadega aitajaid kodukohvikute ja kogukondade päeval
Kino maale
EelmineSoinaste lasteaia kollektiivi on oodatud uued töötajad
Järgmine2024/2025. õppeaasta algus Kambja valla koolides