Algab noortele suunatud rahvusvaheline ettevõtlusõppe koolitusprogramm

171
Ettevõtlusõppe programm „Succeed in Business“. Allikas: Tartumaa Omavalitsuste Liit

Uuendatud 06.09.2024

2024. a sügisel algab rahvusvaheline ettevõtlusõppe koolitusprogramm 1825-aastastele noortele.

18–25-aastased ettevõtliku loomuga Tartumaal elavad noored on oodatud kandideerima rahvusvahelisse koolitusprogrammi „Succeed in Business“.

Koolitusprogramm „Succeed in Business“ kestab ühe aasta 2024. a septembrist kuni 2025. a augustini. Kokku toimub 17 erinevat üritust Eestis, Lätis ja Soomes.

Programmi käigus saab omandada praktilisi ettevõtlusalaseid teadmisi, rahvusvahelise meeskonnatöökogemuse, võimaluse reisida ja arendada oma idee toimivaks lahenduseks. Osalejad on Tartumaalt, Lätist ja Soomest.

Tartumaalt valitakse programmi 15 noort, kes on valmis aktiivselt osalema töötubades ning soovivad oma ettevõtlusalaseid teadmis ning oskusi arendada. Igast Tartu maakonna omavalitsusest saab programmis osaleda kaks noort. Ingliskeelse koolitusprogrammi kogumaht on 207 tundi, koolituse täies mahus läbinutele väljastatakse ka tunnistus.

Huvilised, kel tekkis huvi programmi kandideerimisest ja soovidad rohkem infot, palutakse end registreerida oma huvi hiljemalt 15. septembriks SIIN.

Koolitusprogrammi osalejad valitakse registreerimisvormi ja Tartumaa konverentsil osalemise põhjal ning esmaseks sihtgrupiks on madala sissetulekuga peredest pärit noored. Rahvusvahelisest ettevõtlusõppe programmist osavõtt on osalustasuta, eelduseks on täies mahus programmis osalemine.

Succeed in Business“ projekti kaasrahastab Interreg Kesk-Läänemere programm.

Lisainfo: Piret Arusaar, Tartumaa Omavalitsuste Liidu ettevõtluse projektijuht, 516 2945, piret.arusaar@tartumaa.ee

Kino maale
Eelmine4. septembril on Uhtil soojuskatkestus
JärgminePresident Alar Karis avas Tõrvandis insenerioskustele pühendunud kooli