Huvihariduse ja -tegevuse teenuse pakkujad saavad taotleda toetust

332
Kambja vald võimaldab valla noortel tegeleda neid huvitavate huvialadega. Foto: Marko Ojakivi

10. augustini saavad huvihariduse ja -tegevuse teenuse pakkujad taotleda toetust huvihariduseks ning -tegevuseks sh sporditegevuseks.

Teenuse pakkuja toetust saab taotleda kaks korda aastas. Taotlus esitatakse hiljemalt 10. jaanuariks perioodiks jaanuar kuni juuni ja 10. augustiks etteulatuvalt perioodiks september kuni detsember. Kambja Vallavalitsus võib vabade vahendite olemasolul ja ebapiisava taotluste arvu korral tähtaega pikendada või kuulutada välja täiendava taotlusvooru.

Toetust ei või kasutada kinnisvara ja sõiduvahendite omandamiseks ja kasutusse võtmiseks, hoonete ja rajatiste ehitamiseks ning kinnistute, hoonete ja ruumide majandamiskulude eest tasumiseks.

Huvihariduse ja -tegevuse pakkuja on kultuuri-, noorsoo-, haridus- või spordiasutus või äriregistris, Eesti spordiregistris, EHISes registreeritud juriidiline isik, kes võimaldab Kambja valla noortel tegeleda neid huvitavate huvialadega.

Kambja valla eesmärgiks on toetada huviharidust ja -tegevust soosides võrdselt kõiki huvialaringe ning erinevaid spordialasid. Teenuse pakkuja konkursile oodatakse osalema kõiki mittetulundusühinguid ja vabaühendusi, kes panustavad valla vaba- ja huviharidusse.

Täpsem info huvihariduse ja -tegevuse teenuse pakkuja toetusest, tingimustest k.a taotluse vorm on leitav kodulehelt.

Lisainfo: Tair Anton, Kambja Vallavalitsuse kultuuri- ja spordispetsialist, 5486 0890, tair.anton@kambja.ee

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineAvatud talude päeval saab külastada kümmet Kambja vallas asuvat talu
JärgmineSelgus Kambja valla Räni piirkonda rajatava uue lasteaia nimi