Südamlik lahkumispidu: viis tublit õpilast lõpetasid Kuuste põhikooli

67
Kuuste Kooli 73. lend: Kirke Klaas, Laura-Liisa Luik, Heli Leen Rohusalu, Mariana Rudometov, Patrick Täht. Foto: Anneliis Voore

14. juunil kogunes Kuuste Kooli aula täis rõõmsaid noori, uhkeid lapsevanemaid ja õnnelikke õpetajaid, et tähistada 9. klassi lõpetamist.

Käesoleval õppeaastal lõpetas põhikooli viis tublit noort. Pidulik aktus oli täis soojust ja südamlikkust ning see peegeldas aastate jooksul kujunenud tugevat kogukonnavaimu. Paljudel vanematel ning õpetajatel oli raske varjata oma emotsioone, kui nad nägid oma lapsi ja õpilasi nii suure ja olulise sammu võrra edasi astumas.

Selle aasta lõpetajad paistsid silma oma hoolivuse ja ühtekuuluvustundega. Nad olid toeks üksteisele nii heas kui halvas, aidates teineteist läbi raskuste ja jagades koos rõõme. Õpetajad kiitsid nende töökust, vastutustunnet ja sihikindlust. Klassijuhatajana võin kinnitada, et need noored on näidanud, mida tähendab tõeline sõprus ja koostöö. Nad on olnud suurepäraseks eeskujuks noorematele õpilastele.

Palju õnne kõigile viiele lõpetajale! Te olete olnud imeline klass ja mul on olnud au olla teie õpetaja. Jätkake oma teekonda sama julguse ja entusiasmiga. Uskuge endasse ja oma unistustesse. Minge ja vallutage maailma – teie ees on avatud uksed ja piiramatud võimalused. Mina usun teisse ja soovin teile rohkelt inspiratsiooni ja edu kõiges, mida te edaspidi ette võtate!

Jelena Fayzullova
Kuuste Kooli IX klassi klassijuhataja

Kino maale
EelmineKõrget lendu ja tuult tiibadesse
JärgmineÜlenurme Gümnaasiumi põhikoolilõpetajad