Suletakse Tõrvandi postipunkt

324
Tõrvandi, Papli 6. Foto: Marko Ojakivi

AS Eesti Post (Omniva) sulgeb alates 13. septembrist 2024 seoses ümberkorraldustega Tõrvandi postipunkti (Papli 6, Tõrvandi), sooviga pakkuda senisest enam personaalset postiteenust.

Omniva postikulleri postiteenust saab kasutada oma elu- või töökohast lahkumata. Teenus on maapiirkondades elavatele inimestele tasuta.

Omniva postikuller tuleb kliendi juurde, et pakkuda soovitud teenuseid, kaupa. Osta saab postmarke, ümbrikke või panna oma kirjad ja pakid teele. Samuti on võimalik tasuda arveid, võtta vastu pakke ja kirju ning tellida ajalehti, ajakirju. Nii saab postipunktis tehtavad toiminguid teha kodust lahkumata. Vajadusel saab e-poest tellitud tooteid ka personaalse postiteenuse abil tagastada.

Personaalne postiteenus on mõeldud eelkõige maapiirkondades postiasutusest kaugemal elavatele inimestele ning eriti mugav neile, kel ea või tervise tõttu või transpordi puudumisest tulenevalt on postiasutusse minek raskendatud.

Teenuse kasutamiseks peab ühendust võtma Omniva klienditeenindusega e-posti või telefoni teel. Samuti saab esitada Omniva kodulehel: omniva.ee/era/abiinfo/personaalne_postiteenus vastavasisulise avalduse. Teenuse telefoninumber on 664 3330.

Omniva e-poest leiab samuti laia valiku postmarke, postkaarte, pakendeid ja ka postkaste, mida saab tellida koju. Muu hulgas saab tellida ka enda kujundusega postmarke ja postkaarte. Filateeliahuvilistele on e-poes Eesti suurim valik filateeliatooteid ja soetada saab ka Eesti Panga münte. Valikus on ka loodussõbralikest materjalidest pakendid, villaümbrikud ja mitmeid toredaid kingitusi erinevas vanuses inimestele.

Kui pakkide saatmine ja saamine on väga tihe või lausa igapäevane, siis võib otsustada ka isikliku pakiautomaadi teenuse kasuks. Isiklik pakiautomaat Picapac võtab 24/7 vastu pakke, toidukaupu ja kirju. Saadetiste kätte saamiseks ei pea ise kodus olema. Kuller saab panna need turvaliselt kodu juurde paigaldatud ilmastikukindlasse kolme lahtriga automaati.
Lisaks saab pakiautomaati jätta pakid, mida soovitakse ise saata või tagastada. Isiklikku pakiautomaati liiguvad saadetised, mille telefoninumber on automaadiga seotud ja mis sinna mahuvad; sinna saavad pakke jätta kõik kullerettevõtted.

Isiklikku pakiautomaati saab tellida Picapac veebilehelt picapac.com ning selle hind algab 14.90 eurost. Soetada on võimalik ka jagatud Picapac, mida on saab jagada kas naabri või korteriühistuga. Teenus maksab individuaalsest Picapacist poole vähem ehk 8 eurot leibkonna kohta.

Tõrvandi elanikele lähim pakiautomaat asub Tõrvandi Coop Konsumis (Müürsepa 1, Tõrvandi).

Lisainfo: Omniva

Kino maale
EelmineKambja vallas tähistatakse jaanipäeva ja jagatakse võidutuld
JärgmineTasuta saab anda ära seisma jäänud romud