Rütmika Ülenurme sai laureaaditiitli

1024
Osa koondrühma liikmetest - Ülenurme laste- ja noorteklass. Foto: Indrek Kask

17. novembril Tallinnas peetud üle-eestilise võimlemisfestivali GymnaFest finaalvõistlusel pärjati koondrühmade arvestuses laureaaditiitliga võimlemisklubi Rütmika Ülenurme koondrühmad ja Perfetto rühm kava eest „Ilus oled Eestimaa“.

22. korda toimunud finaalvõistlusele pääses eelvoorudest läbi tiheda valiksõela 29 rühma ning 410 võimlejat, kelle seast selgitati üldvõitja ning vanuseklasside ja koondrühmade parimad. Kalevi spordihalli kogunesid võimlejad Kilingi-Nõmmelt, Viimsist, Keilast, Tallinnast, Viljandist, Tartust, Võrust, Pärnust, Kohtla-Järvelt ning külalistena Valgevenest Minskist.

Meie koondrühma kuulusid Ülenurme laste-, noorte- ja juunioriklassi võimlejad, rühm Perfetto ja iluvõimlejad Kristin Frey ning Sabiine Oras. Kava autorid on Kristiina Noor ja Katri Toomsalu ning rühma treenisid Katri Toomsalu, Kristiina Noor, Margot Võsokov, Liisel Perlin ja Kristina Lillo.

Festivali üldvõitjaks ja koondrühmade laureaadiks ning võitjarühmaks kuulutati võimlemisklubi Janika Tantsuline eliitrühm kavaga „Eedeni aed – Eeva lugu“ (treenerid Elina Gorelašvili, Reimo Kivine, Karin Toom).

Järgmisena on võimalik meie koondkava „Ilus oled, Eestimaa“ näha VK Rütmika aastalõpupeol 17. detsembril Vanemuise suures majas.

MARGOT VÕSOKOV,
VK Rütmika Ülenurme treener

Kino maale
EelmineJäätmeteave
JärgmineSanitaarkaitseala pole prügila!